top of page

ZATAMNJIVANJE STAKALA NOVI BEOGRAD
FOLIJE ZA STAKLA NOVI BEOGRAD

Zatamnjivanje stakala Novi Beograd

Servis Armolan Novi Beograd  je specijalizovani servis za zatamnjivanje stakala automobila, kao i ugradnju svih vrsta stopsol folija za stakla objekata.


Generalni smo zastupnici svetskog vodećeg brenda Armolan Windows film - a.Dugogodišnje iskustvo sa svim vrstama folija dovela su nas do pozicije lidera na tržištu kada je riječ o zatamnjivanju stakala na Novom Beogradu i šire.
 

Automobili više nisu luksuz, nego potreba.

Međutim, još uvijek se proizvodi 98% automobila sa staklima koja nemaju apsolutno nikakvu zaštitu. Proizvođač uvijek ističe fabričko zatamnjivanje stakala. Radi se o zatamnjenju od 30% (lagano zelenskato) koje skoro svi automobili posjeduju od devedestih godina na dalje. Takvo zatamnjenje je zanemarivo i nema praktički nikakvu funkciju.
Zatamnjivanje automobila takve vrste stakala unaprijeđujemo obično staklo u nešto bolje i naprednije.

Folijama sprečavamo ulazak toplote u automobil dok stoji parkiran ili se vozimo. Takođe folije za stakla štite od štetnog UV zračenja, smanjuju blještanje, te u slučaju loma stakla zadržavaju staklo zalijepljeno u jednom komadu.

Estetski izgled, velika paleta boja i nijansi zadovoljit će i najzahtjevnije kupce. Ovo je samo dio karakteristika koje folije proizvođača koje imamo u ponudi.

 

Evo par najčešćih primjera:
 

 • Imate malu bebu ili starije dijete. Odlična zaštita djece od topline, UV-a i pogotovo blještanja, postižemo propuštanjeu vozilo 5-15% vidljive svjetlosti. Niti jedno drugo rješenje (sjenila, rolete) ne može pružiti takvu vrstu zaštite kao zatamnjena stakla.
   

 • Želite da se u vozilo ne vidi, odnosno da možete prevoziti i ostaviti stvari u autu, a da nisu na direktnom pogledu prolaznika. Idealna varijanta jeste opet zatamljivanje stakala koje u vozilo propuštaju 5% vidljive svjetlosti, odnosno najtamnije.
   

 • Veliki ste zaljubljenik u automobile i želite da Vam automobil vizualno izgleda savršeno. Propusnost 30% ili 50% vidljive svjetlosti lagano će dodatno tonirati stakla, te će krajni rezultat biti - savršenstvo.
   

Armolan Novi Beograd je specijalizovani servis za zatamnjivanje stakala.
Naš tim sertifikovanih montažera u Novom Beogradu uciniće da Vam dok vozite ne smeta toplota i sunčevo zračenje, ali i da ulepšate vozilo.

 

U ponudi imamo širok spektar Armolan folija za staklo koje garantuju praktičnost, udobnost ali i estetski doprinos Vašem vozilu ili prostoru u kojem boravite. Sertifikati koje posjedujemo, dugogodišnje iskustvo i garancije koje dajemo dovele su nas do velikog broja zadovoljnih klijenata.
 

Budite i Vi jedan od njih!

- Istraživanja nalaze da se za dve godine vrati novac kroz utrošenu energiju u vašem automobilu kao i u poslovnom i privatnom prostoru.👇👇👇
 

- Folije pružaju prijatnu vožnju naročito u letnjim danima, obezbeđujući INTIMU I SIGURNOST.👇👇👇
 

- Smanjenjem klime povećavate kardiovaskularne sposobnosti i produktivnost u prostorijama👇👇👇


✔ Mi dajemo 10 godina garancije na foliju.

✔ Naše folije se proizvode u Americi skoro pola veka. Folija je sertifikovana, ima ugraviran Nemački kod ABG ili ŽIG na sebi i u celom svetu je priznata i hvaljena.

✔ Atest se radi u AMSS. Mi vam dostavljamo svu dokumentaciju a vaše je samo da odete i uradite atest.👈
CENA ATESTA I PROCEDURA DOBIJANJA:

 
Cena Atesta košta oko 100 eura zavisno u kojoj tehničkoj kući radite.-Servis koji zatamnjuje vaš auto, daje vam sertifikat o ugradnji folija na vašem automobilu. Svaki servis je licenciran od strane Agencije za bezbednost saobraćaja. -Sa tim sertifikatom idete u neki od tehničkih kuća gde se proveravaju folije zalepljene na autu i dobijate atest od strane ABS.


NAŠE FOLIJE IMAJU ABG BROJ ILI ŽIG NA SEBI I SA TIME DOKAZUJEMO NAŠ KVALITET.
Folije sa nalepnicama nisu validne u Evropi.

20 godina iskustva zatamnjivanja stakala! 

JESAM LI VAM REKAO DA NAS NAZOVETE? Ako već nisam rekao obavezno to uradite. Samo jako i profesionalno.😉 

Metalizirana folija poslednje generacije Armolan window films. www.armolan.com. Hight performance. Optički i krištalno jasna vidljivost. Metalna folija sa svojim primesama je 100% iznad svih ostalih folija, najveći zaštitnik toplote i UV zračenja, bebednosti i privatnosti.

 

Šta su Armolan folije za stakla?

-Armolan folije Novi Beograd za zatamnjivanje stakala auta i objekata sastoje se od duboko obojene visoko UV zaštićene poliester folije, koja se koristi za zaštitu od sunčevih zraka i toplote. Naše folije za staklo obezbijeđene su specijalnim metalnim omotačem, koji omogućava efikasan odraz sunčeve energije. 

Kako se zatamnjuju stakla sa Armolan folijama?

-Armolan folije za stakla su sa jedne strane obložene lijepkom i zaštitnim slojem. Lijepak se aktivira uklanjanjem zaštitnog sloja i prskanjem sa sapunicom. Folija za staklo se postavlja na staklo , a sloj vode između nje I stakla omogućiće vam da je pomjerate do željene pozicije. I to je način zatamnjivanja stakala i kod auta i objekta.

Na koje površine zatamnjujemo sa Armolan folijama?

-Najbolje opcije za zatamnjivanje naših folije su ravna stakla. Nije preporučljivo da lijepite folije na površinama koje nijesu glatke. Folije su manje pogodne za polikarbonantne i akrilne površine. Za polikarbonantne površine preporučujemo posebne folije. Ukoliko imate dodatna pitanja, rado ćemo vam odgovoriti.

Koliko Armolan folije mogu smanjiti toplotu?

-U zavisnosti od vrste, Armolan folije mogu smanjiti toplotu i do 80 odsto.Koliko dugo traju Armolan folije?Životni vijek folija zavisi od različitih faktora, kao što su vrsta vezivanja i mjesto prekrivenog stakla. U idealnim uslovima, folija može trajati više od 10 godina.

Da li je unutrašnja zaštita jednaka tokom dana i noći?

-Za sada ne postoje folije koje omogućavaju jednostran pogled na zaštitu u bilo koje vrijeme. Svjetlija strana je uvijek vidljiva.Postoje li folije sa 0% prenosa svjetlosti?U okviru Armolan asortimana imamo „black out“ folije koje 100% blokiraju prodor svjetlosti sa obje strane.

Koje su prednosti tamne Armolan folije u odnosu na obojena stakla?

-Armolan folije Novi Beograd za zatamnjivanje stakala nijesu samo jeftinije već obezbjeđuju do 99 odsto zaštite od UV zračenja i zaštitu od rasipanja razbijenog stakla.Zašto zaštita od UV zračenja? Previše sunca (UV zraka) može predstavljati potencijalni rizik po zdravlje. Osim toga, to može da dovede do bledila materijala i unutrašnjeg namještaja. Armolan folije sadrže duboko obojene visoko UV zaštićene poliester folije koje mogu blokirati do 98% UV zraka. Međutim, treba napomenuti da su UV zraci samo jedan dio spektra sunčeve energije. Ostale komponente, poput toplote, infracrvene svjetlosti, vidljive svjetlosti mogu da izazovu blijedenje boje. Zaštita od bledila boje može biti različita i direktno zavisi od vrste folije za zatamnjivanje.

Kako Armolan folije mogu ušteđeti električnu energiju?

-Armolan folije za zaštitu od sunca smanjuju toplotu koja ulazi kroz staklo i time smanjuje troškove klimatizacije i hlađenja prostora. Klima uređajima se olakšava kada troše manje energije, a time se produžava i njihov životni vijek. Ušteda u troškovima električne energije direktno zavisi od vrste folije: folije imaju različite stepene refleksije toplote.

Koje folije nudi Armolan?

-Armolan proizvodi uključuju reflektivne, nereflektivne, folije visokih performansi, folije za obezbjeđivanje privatnosti, dekorativne i sigurnosne folije.

Mogu li Armolan folije zaštititi staklo od razbijanja?

-Folije ne obezbjeđuju zaštitu od lomljenja, ali zadržavaju slomljene djelove stakla i time sprečavaju njihovo raspršavanje. Ovo je specijalna zaštita. Površine prekrivene Armolan folijom zaštićene su i od provala, a folije mogu da izdrže više udaraca jakog inteziteta.Koliko je potrebno za instalaciju Armolan folija?Vrijeme zatamnjivanja zavisi od mnogih faktora, kao što su mjesto nanošenja, pristup objektu koji se prekriva, znanju procesa, vrsti folije itd. Generalno, za prekrivanje automobila, u zavisnosti od vrste vozila, potrebno je od jednog do tri sata bez
demontaže.

 

Trebaju li Armolan folijama posebna briga poslije zatamnjivanja? Kako bi zatamnjena staklena površina trebalo da se čisti?


-Jedna od prednosti Armolan folija Novi Beograd je u tome da ne zahtijevaju posebnu brigu poslije zatamnjivanja automobila i objekata. Obloženi stakleni panel možete čistiti mekom krpom i vodom, a po potrebi možete koristiti blagi deterdžent. Abrazivna sredstva za čišćenje, krpe i maramice sa hrapavom površinom nijesu pogodne za čišćenje obloženih panela

Folije za stakla Novi Beograd
Folija za stakla Novi Beograd

Kontaktirajte nas:

Zatamnjivanje stakala Novi Beograd Zes d.o.o. Tel: +381 65 2102 98

Uspeh! Poruka poslata.

Tel: +381 65 2102 986
ul. Jurija Gargarina 71/42
E-mail: vlada@zes.rs

https://Agencija za bezbednost saobraćaja 
https://AMSS - Auto moto savez Srbije

Trgovina folijama Armoglass Beograd -IZDAVANJE ATESTA

 • Zatamnjivanje stakala Novi Beograd
 • Zatamnjivanje Novi Beograd

https://Agencija za bezbednost saobraćaja 
https://AMSS - Auto moto savez Srbije

PROCEDURA ZA ATEST

bottom of page