top of page

  Folije za stakla auta i objekata                                           Koju foliju odabrati?

 6 BENIFITA FOLIJA

Krenućemo od ESTETIKE, koja uopšte nije toliko važna ali ipak najbitnija.
,,ESTETIKA,,

Da, najmanje bitna a svima veoma važna stvar je estetika, lepo je biti u trendu. Svi volimo lepo da izgledamo, lepo da se obučemo, pa zašto ne bi i naš auto ili prostor u kome boravimo, lepo izgledao?

Potpuno sam siguran da će tamna stakla odvući pažnju vašoj okolini i zagolicati maštu.

 

1

Sledeći benifit:
,,INTIMA,,
Tamna stakla osim što ulepšavaju takođe pružaju i PRIVATNOST ,,osećaj slobode,, u svom prostoru. 
Svi mi imamo poseban prostor gde provodimo mnogo dragocenog vremena. Ako želimo da se sačuvamo od raznih pogleda koje ni ne primećujemo, ako želimo da se osećamo lepo u svom domu, folija za stakla je ono sto nam treba. Kada jednom zatamnite  nikada više nećete  biti bez folija. Zatamnite stakla i obezbedite intimu!

 


Zatamnjena stakla takodje onemogućavaju provalnicima da vide šta ima u njemu i na taj način neće ni pokušati da udju u objekat i autu. Ljudi će ukrasti samo ono što vide.  Jos jedna divna stvar tamnih stakala, Mozete čak i namerno ostaviti niko ne može znati sta ima unutra a i ako niste stigli da ga očistite, opet to niko neće primetiti. - Zašto čekati. Obezbedite  intimu sada!

 

,,ZAŠTITA,,
FOLIJE ZADRŽAVAJU STAKLA OD RASIPANJA i PROVALNIKU JE TEŽE TAKVO STAKLO PROBITI I UĆI U OBJEKAT I VOZILO.
Ali ako provale ipak
 bude, vaše staklo se neće rasuti na 1000 komadića,  folija ga drži u jednom komadu. Da bi bili sigurni da su folije koje su ugrađene na vaše staklo kvalitetne, svaka folija mora imati sertifikat zaštite koji  je propisan od Evropske unije. Budite sigurni da staklo u slučaju pucanja nanosi velike štete  Vama i Vašem stambenom prostoru i automobilu - Zaštitite se odmah!
 


 UMOR 
Folija za stakla umanjuje UMOR. 

Dnevna vožnja u susret jakih sunčevih zraka i blještavine, folije zaustavljaju i nedozvoljavaju prolaz, isto tako i noću na našim retrovizorima više neće biti blještavine od farova automobila koji su iza nas ili koja nam dolaze u susret.
Birajte samo proverene folije! 

 

Ostali benifiti:
  
 IR UV ZRAČENJE 

Za samo par sati IR i UV zraci ostavljaju bledilo u vašem automobilu i objekatu, velikom brzinom zraci duboko prodiru i uništavaju enterijer vozila i objekta, takođe štetno deluju i na Vas i Vašu kožu. Sa našim folijama možete zaustaviti  99% zračenja. Naročito preporučijemo porodici sa decom. Moja preporuka je da birate samo sertifikovane i proverene folije jer nisu sve folije zaista sertifikovane i kvalitetne. O našim folijama možete videti i ovde  www.armolan.rs

 TOPLOTA 
FOLIJA ZA STAKLO SMANJUJE TOPLUTU U AUTO I OBJEKTU I SMANJUJE RAD KLIME. Sa kvalitetnim odabirom folija za staklo vi umanjujete i do dva puta toplotu u autu i objektu, takođe klima se koristi dva puta manje, vazduh je svež i vožnja ugodna. Naravno dosta zavisi i da li je auto okrenut suncu, jer toplota ulazi i na prednju šoferku.

Za prednju šoferku zatamnjivanje stakala kod auta radi se sa posebnim metaliziranim folijama u našem asortimanu. One se posebno proizvode kako se ne bi stvarale reflekcije na soferci i kako bi se sa njima nesmetano upravljalo vozilom. Jer sama šoferka je izradjena sa posebnim duplim staklima. Ako želite možete i nju staviti, skoro da je neprimetna, to je moja preporuka, jer 50%  toplote ulazi na prednju šoferku. 
 www.armolan.com

Vrste folija za objekte:

Približne cene su od 13 do 17 eura po m2. 
Naš tim dolazi na adresu i prezentuje folije kako bi nas i naše folije prestavili u što boljem sjaju i stekli Vaše poverenje.

Folije za staklo se koriste za:

Private prostorije stanova, kuća, vikendica, dnevnih boravaka, kupatila, staklenih terasa, i svih ostalih staklenih površina za ulepšavanje, intimu, bebednost (anti-vandal).

Poslovne prostorije hoteli, restorani, apartmani, saloni, kafići, muzeji, apoteke, butici, kancelarije, magacini.

2
3
Kontakt

KOJU AUTO FOLIJU ZA STAKLA ODABRATI

Na koju foliju da se odlučim ✔

Najednostavnije a najbitnije je da svaka folija ima ABG broj na sebi koji je laserski ugraviran na foliji i da uz ABG broj na foliji dobijete sertifikat, koji bi trebali da ponesete jer jedino tako možete znati da su folije kvalitetne i da su prošle sve stroge testove EU. 

 Jedino samo takva zatamnjena stakla važe i mogu da se voze u inostranstvu.

Armolan Američke folije✔

Lider u proizvodjni folija za auto stakla i svih ostalih staklenih površina. Proizvodi i distribuira više od pola veka. Naše folije su Premijum hight performanse u prevodu folije poslednje generacije, visokih kvaliteta i performasi na koje dajemo pisanu garacniju od 10 godina I KOJE IMAJU ABG BROJ. Samo takve mogu da se voze u inostranstvu.

Montaža

Armolan Tim✔

Folija se ne lepi sama od sebe .Ono što ne možete da znate je kako će folije na stakla da se postavi.
Mi za svaku foliju dajemo pisanu garanciju od 10 godina i naravno svaku reklamiciju prihvatamo. Svaki od naših ugrađivača ima setrifikovano zvanje majstora sa iskustvom

od 10 do 20 god!
ARMOLAN TIM BEOGRAD

Kontakt: 066 066 064

armolan_logo.png
folija za staklaARMOLAN FOLIJE ZA STAKLA BEOGRAD 
  -I u Svetu i u Srbiji  Armolan Američke folije za stakla automobila i za građevinska stakla imaju ogromnu paletu nijansi folija od potpuno providnih do potpuno tamnih folija i to: 10% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% 90% 95%  Procente možete pogledati ovde.

   ✔ Naš tim će sa
zadovoljstvom na Vaš poziv uraditi prezentaciju folije.
   ✔ Pogledajte našu galeriju radova ovde.
   ✔ Pogledajte način proizvodnje na you tube.
   ✔ Pogledajte i sertifikate, garanciju i karakteristike.


 OBEZBEDITE UDOBNOST, PRIVATNOST, I ZAŠTITU.
Voleli bi da i Vi budete deo tima Armolan.


     www.zatamnjivanje.com/zatamnjivanje-stakala-beograd
     www.armolan.com
     www.armolan.rs

društvene mreže   

  • Folije Facebook
  • Folije Instagram
  • Folija You tube

Zakažite odmah ili postavite pitanje

bottom of page