top of page
  • Zatamnjivanje stakala Armolan
Zatamnjivanje stakala Bosna i Hercegovina

 Vršim kompletno zatamnjivanje auto stakala po zakonu Srbije , kompletna dokumentacija za atest, na vama ostaje da uradite pregled u AMSS
Sve info na: +381654402035 za BiH. i +38766337878 za SRB.

ARMOLAN WINDOW FILM - ZVORNIK

ZATAMNJIVANJE STAKALA ZVORNIK

ZAŠTO FOLIJE ZA ZATAMNJIVANJE STAKALA?

Zaštita od vrućine  

 

Profesionalno zatamnjivanje stakala auta pospešuje da utrašnjost automobila bude svežija, što smanjuje potrebu za korišćenjem klima uređaja. Folije za staklo prigušuju jaku sunčevu svetlost i smanjuju toplotu u autu.

Zaštita prilikom sudara

 

Folija pruža dodatnu zaštitu i ojačava stakla tako da one postaju otpornije na lomove. Zaštitne sigurnosne (safety) folije igraju važnu ulogu i prilikom pucanja stakala, sprečavajući parčiće da se raspršte i dovedu do povreda.

Zaštita od UV zračenja

Uključivanje klime dok je vaš auto na suncu može da pomogne, ali ona ne blokira štetno UV zračenje, za razliku od tamnih UV folija. Zatamnjivanje stakla na automobilu, isto je kao da imate naočare za cijelo tijelo!

Zaštita od krađe
 

Ukoliko ostavite stvari ili uređaje u automobilu, manja je verovatnoća da će Vaše vozilo biti obijeno ukoliko potencijalni kradljivac ne vidi šta imate unutra. Zatamnjivanjem stakala osim privatnosti dobijate i bezbednost od krađe i obijanja vozila.

Očuvanje enterijera

 

Zaštitne sigurnosne (safety) folije za objekat, ne samo da čuvaju od štetnog UV zračenja, one takođe čuvaju i vaša sjedišta i celokupnu unutrašnjost od pucanja i izblijeđivanja. Zatamnjena stakla povećavaju otpornost enterijera na vrućinu i propadanje usled štetnog zračenja i za više od 60%!

Pivatnost i ljepši izgled

 

Zatamnjivanje stakala auta i objekta (stambenim površinama) dobijate visok stepen privatnosti u Vašem automobilu / stanu. Sa folijama za stakla objekat će izgledati ljepše i modernije, čime mu obezbeđujete dodatnu vijrednost.

Kontaktirajte nas

Zvornik, Bosna i Hercegovina. Tel: +381 66 337 878
Mali Zvornik, Srbija. Ul Beogradska br .12. Tel: +381 65 440 20 35

  • Zatamnjivanje stakala Zvornik

Uspeh! Poruka poslata.

bottom of page