top of page

ZATAMNJIVANJE STAKALA SMEDEREVO
FOLIJE ZA STAKLA SMEDEREVO

Folije za automobile - zatamnjivanje stakala
 

Armolan folije Smederevo za zatamnjivanje stakala automobila se mogu koristiti na staklima bilo kog automobila. Primarno dejstvo Armolan folije za zatamnjivanje je smanjivanje toplote koja putem sunčevih zraka ulazi u automobile. Posebna funkcija ovih auto folija za staklo je u tome što regulišu toplotu i neugodno blještavilo sunca bez pravljenja kompromisa u pogledu uslova vožnje. Folija za zatamnjivanje stakala obezbeđuju dodatnu sigurnost i štite privatnosti ljudi u automobilu. Različiti tipovi i boje folija doprinose i estetskoj vrijednosti vozila. Specijalne visoko kvalitetne folije razvijene za prednje šoferšajbne do sada su bile prekretnica u sun control industriji.

Folije za građevinske objekte - folije za stakla 

Armolan folije za zatamnjivanje stakla građevinskih objekata (stambenih površina) mogu se koristiti na bilo kojoj staklenoj površini zgrade. Bilo da su u pitanju prozori stambenih ili komercijalnih kompleksa, Armolan arhitektonske folije će vam odgovarati. Armolan arhitektonske folije ispunjavaju širok spektar zahtjeva klijenata od potpuno providnih do potpuno zatamnjenih, svaka naša folija štiti 99 od UV zračenja i smanjuju utrošak električne energije i do dva puta.


Dekorativne folije za stakla 

Armolan proizvodi i liniju specijalnih folija za zatamnjivanje stakala prozora koje se mogu koristiti za različite profesionalne namjene. Ove jedinstvene folije u boji nude efikasna rješenja za probleme kao što su regulisanje sunčeve toplote, obezbjeđivanje privatnosti i dekorativno uređenje. Provjerite kod svog prodavca da li je vaš problem toplote ili privatnosti i može biti riješen uz pomoć neke od ovih folija. 

Sigurnosne, zaštitne (safety) folije za stakla

Staklo uvijek predstavlja rizik jer je jako krho . Prema studiji vlade SAD, leteći komadi stakla najveći su uzrok povreda tokom eksplozija ili oluja. Rješenje ovog problema je korišćenje sigurnosne zastitne folije za automobile i objekte. One zadržavaju staklo na svom mjestu nakon nasilnog udara kako od klimatskih nepogoda tako i od anti-vandalizma. 

Kontaktirajte nas:

Zatamnjivanje stakala Smederevo. Tel: 066 066 065

Poruka poslata.

Tel: +381 66 066 065
E-mail: armolanfolije@gmail.com

  • Zatamnjivanje Facebook
  • Folije Kikinda
bottom of page